Нема нужда да се разкарваш. Пътя е разбит. Последните 6 години не е бил ремонтиран, освен някоя огромна дупка да е пълнена. Не знам къде си го видял този перфектен участък. Ако карате бавно няма проблеми .. иначе в банкета. Пиша щото ежемесечно превземам този смотан баир до Гоце Делчев. А относно мястото за събора - адмирации, наистина има какво да се види и е много живописно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пролетен събор 2011 г. гр. Велинград 30.04 - 1.05
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеМалей, ся сметнах, че 200 лв. минимум ми е само бензинаAlfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеМалей, ся сметнах, че 200 лв. минимум ми е само бензина
Аз за сега смятам да пътувам за велинград ,но се притеснявам от пътя защото 159-ката е даже по ниска от ГТВ-то а щом казвате че пътя е доста разбит да не си оставя бронята и кората по пътя някъде.
Ако някой знае точния маршрут от пловдив до велинград и състоянието на пътя нека сподели ако може.
Искаме ми се и нашата група да е там ,но явно ще съм със софийската.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеАз за сега смятам да пътувам за велинград ,но се притеснявам от пътя защото 159-ката е даже по ниска от ГТВ-то а щом казвате че пътя е доста разбит да не си оставя бронята и кората по пътя някъде.
Ако някой знае точния маршрут от пловдив до велинград и състоянието на пътя нека сподели ако може.
Искаме ми се и нашата група да е там ,но явно ще съм със софийската.
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Колеги, през уикенда бях на разузнаване в района на Велинград и Юндола. Успях да намеря много по-добра база за събора - с огромен паркинг и не на последно място - два пъти по-ниски цени на нощувките.
Новата тема: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=58945
Comment
Comment